Flyttfirma Fagersta

kompletta flyttjänster inkl. magasinerin

Teknikhjälp i hemmet

Flyttfirma Fagersta

Känns flytten som ett jobbigt moment? Överlåt den till vår flyttfirma i Fagersta. Att flytta kan kännas jobbigt med allt som det innebär. Spar på din rygg och låt vår rutinerade flyttfirma i Fagersta hjälpa dig!
Oavsett om du behöver hjälp med att flytta alla dina ägodelar eller kanske bara de tyngsta möblerna så hjälper vi dig, det gäller både både privatflyttar och företagsflyttar.

Alla våra flyttar hanteras varsamt med samma engagemang, inget jobb är för stort eller för litet. För att kunna garantera en problemfri och säker flytt har vi utbildade packmästare som tar hand om dina ägodelar på bästa sätt. Vid behov av städtjänster se även städfirma Fagersta. 

Att lyfta tungt kräver rätt teknik

Att lyfta tungt kräver rätt teknik och utrustning och det kan lätt bli en påfrestning på kroppen. Våra rutinerade flyttkarlar på vår flyttfirma i Avesta hjälper dig med det. Vi är experter på tunghantering då vi har rätt personer och utrustning för det, med tunghantering menas väldigt tunga och otympliga föremål som kassaskåp, orgel, kyldiskar och luftvärmepumpar. Vi har helt enkelt allt som behövs för att göra din flytt så säker som möjligt oavsett om det gäller ett helt hem eller endast de ömtåligaste och tyngsta ägodelarna.

Vårt aktiva miljöarbete

En flytt medför nästan alltid hantering av bråte och avfall. Oavsett om det är saker som ska sparas eller slängas så hjälper vi dig. Miljön är viktig för oss därför har vi avtal med Vafab Miljö och sorterar allt skräp omsorgsfullt. Vi erbjuder även magasinering ifall du skulle ha mer möbler än utrymme.

  • Alla våra fordon har motorvärmare med timer för att undvika kallstart/tomgångskörning vintertid.
  • Uppföljning av drivmedelsförbrukning
  • Kontinuerlig förnyelse av vår vagnpark till klimatsmarta fordon
  • Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001

 

Läs mer om vårt aktiva miljöarbete här

Ska du flytta?

Kontakta oss om du ska flytta, vi erbjuder tjänster för:

Privatflytt & Bohagsflytt Företagsflytt & Kontorsflytt Avveckling & Återvinning Tunghantering

Privatflytt & Bohagsflytt Fagersta

När man byter bostad är det mycket att tänka på. Med oss som flyttfirma i Fagersta slipper du allt krångel och flytten sker på ett säkert och smidigt sätt. Vi kan också hjälpa dig med packningen av svårpackade saker eller till och med hela bohaget.

Företagsflytt & Kontorsflytt Fagersta

Flyttjänster för företag

I Fagersta flyttar vi ert kontor med möbler och datautrustning på ett säkert och strukturerat sätt. Våra professionella packmästare hjälper dig att packa allt du inte kan eller vill packa själv på ett säkert sätt så att allt kommer fram utan problem.

Tunghantering Fagersta

I Fagersta flyttar vi tunga möbler och maskiner som du själv inte klarar av att flytta, såsom pianon, flyglar, kassaskåp, vapenskåp, nyckelskåp, kyldiskar, verkstads­maskiner, m.m.

Avveckling & Återvinning Fagersta

Vi hjälper dig med hanteringen av gods, bråte och avfall vid flytt i Fagersta eller nedläggning av verksamhet.

Var flyttar vi?

Vår flyttfirma erbjuder flyttjänster på ovanstående orter med omnejd. Behöver du flytthjälp på en annan ort? Inga problem, vi flyttar på orter inom inte bara hela Sverige, utan hela Norden!

Som din flyttfirma erbjuder vi även flyttstädning och magasinering.

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021:

Skriv till oss