Flyttfirma hallstahammar

kompletta flyttjänster inkl. magasinering

Teknikhjälp i hemmet

Flyttfirma Hallstahammar

Lämna dina flyttbestyr till en flyttfirma i Hallstahammar. Hos oss finns kompetensen, viljan och det rätta folket. För oss finns inga flyttar som är för stora eller små. Vi hanterar bohagsflyttningar och företagsflyttningar med samma professionella engagemang. För att kunna garantera en snabb, smidig och säker flytt i Hallstahammar har vi utbildade packmästare som tar väl hand dina ägodelar. Vi har självklart all nödvändig utrustning som behövs för att flytta tunga saker, som allt från piano till kassaskåp. Med vår flyttfirma i Hallstahammar hjälper vi dig att flytta enstaka möbler till hela hem!

Vid behov av städtjänster se även städfirma Hallstahammar. 

När man byter bostad kan det vara mycket att tänka på!

Behöver du hjälp att flytta? Vi finns här för dig och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din flytt. Vi håller hög kvalité i allt vi gör och har alla verktyg som behövs för att göra din flytt så säker som möjligt oavsett om det gäller ett helt hem eller endast de svåraste eller tyngsta ägodelarna.

Ska ditt företag flytta till en ny lokal?​

Vi utför även företagsflyttar, helt anpassat efter behov. Med vår flyttfirma i Hallstahammar kan du känna dig trygg med att möbler och ömtålig utrustning som till exempel datorer kommer fram till nya lokalen ordentligt. Vi arbetar metodiskt och strukturerat för en så sömlös flytt som möjligt då vi förstår vikten av att inte störa verksamheten för mycket.

  • Märk alla möbler, kartonger och lösa föremål tydligt med vita etiketter.
    Består en möbel av flera lösa delar så märks alla delar separat.
  • Höj/sänkbara bord ska vara nedsänkta maximalt och urkopplade. Fäst gärna sladden vid ett ben med tejp.
  • Alla föremål som är tillräckligt små för att få plats i en kartong bör packas ned, detta gäller även datorer/skärmar. Även ett fåtal öppna kartonger går bra.
  • Möbler/kartonger som ej är märkta kommer inte att flyttas.

 

Se fullständig lista här

Ska du flytta?

Kontakta oss om du ska flytta, vi erbjuder tjänster för:

Privatflytt & Bohagsflytt Företagsflytt & Kontorsflytt Avveckling & Återvinning Tunghantering

Privatflytt & Bohagsflytt Hallstahammar

När man byter bostad är det mycket att tänka på. Med oss som flyttfirma i Hallstahammar slipper du allt krångel och flytten sker på ett säkert och smidigt sätt. Vi kan också hjälpa dig med packningen av svårpackade saker eller till och med hela bohaget.

Företagsflytt & Kontorsflytt Hallstahammar

Flyttjänster för företag

I Hallstahammar flyttar vi ert kontor med möbler och datautrustning på ett säkert och strukturerat sätt. Våra professionella packmästare hjälper dig att packa allt du inte kan eller vill packa själv på ett säkert sätt så att allt kommer fram utan problem.

Tunghantering Hallstahammar

I Hallstahammar flyttar vi tunga möbler och maskiner som du själv inte klarar av att flytta, såsom pianon, flyglar, kassaskåp, vapenskåp, nyckelskåp, kyldiskar, verkstads­maskiner, m.m.

Avveckling & Återvinning Hallstahammar

Vi hjälper dig med hanteringen av gods, bråte och avfall vid flytt i Hallstahammar eller nedläggning av verksamhet.

Var flyttar vi?

Vår flyttfirma erbjuder flyttjänster på ovanstående orter med omnejd. Behöver du flytthjälp på en annan ort? Inga problem, vi flyttar på orter inom inte bara hela Sverige, utan hela Norden!

Som din flyttfirma erbjuder vi även flyttstädning och magasinering.

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021:

Skriv till oss