Flyttjänster

Flyttfirma i Östervåla med kompletta flyttjänster inkl. magasinering

Teknikhjälp i hemmet

Flyttfirma Östervåla

Lämna dina flyttbestyr till en flyttfirma i Östervåla. Hos oss finns kompetensen, viljan och det rätta folket. För oss finns inga flyttar som är för stora eller små. Vi hanterar bohagsflyttningar och företagsflyttningar med samma professionella engagemang. För att kunna garantera en snabb, smidig och säker flytt i Östervåla har vi utbildade packmästare som tar väl hand dina ägodelar. Vi har självklart all nödvändig utrustning som behövs för att flytta tunga saker, som allt från piano till kassaskåp.

Du kan även hyra lastbil för B-körkort hos oss.

Behöver du städhjälp?

Kontakta oss om du behöver hjälp med städningen, vi erbjuder tjänster för:

Privatflytt & Bohagsflytt Östervåla

När man byter bostad är det mycket att tänka på. Med oss som flyttfirma i Östervåla slipper du allt krångel och flytten sker på ett säkert och smidigt sätt. Vi kan också hjälpa dig med packningen av svårpackade saker eller till och med hela bohaget.

Företagsflytt & Kontorsflytt Östervåla

Flyttjänster för företag

I Östervåla flyttar vi ert kontor med möbler och datautrustning på ett säkert och strukturerat sätt. Våra professionella packmästare hjälper dig att packa allt du inte kan eller vill packa själv på ett säkert sätt så att allt kommer fram utan problem.

Tunghantering Östervåla

I Östervåla flyttar vi tunga möbler och maskiner som du själv inte klarar av att flytta, såsom pianon, flyglar, kassaskåp, vapenskåp, nyckelskåp, kyldiskar, verkstads­maskiner, m.m.

Ska du flytta?

Kontakta oss om du ska flytta, vi erbjuder tjänster för:

Avveckling & Återvinning Östervåla

Vi hjälper dig med hanteringen av gods, bråte och avfall vid flytt i Östervåla eller nedläggning av verksamhet.

Var flyttar vi?

Vår flyttfirma erbjuder flyttjänster på ovanstående orter med omnejd. Behöver du flytthjälp på en annan ort? Inga problem, vi flyttar på orter inom inte bara hela Sverige, utan hela Norden!

Som din flyttfirma erbjuder vi även flyttstädning och magasinering.