Flyttfirma Surahammar

kompletta flyttjänster inkl. magasinering

Teknikhjälp i hemmet

Flyttfirma Surahammar

Lämna dina flyttbestyr till en flyttfirma i Surahammar. När man byter bostad är det ofta mycket att tänka på. När ni byter bostad kan vi hjälpa er från början till slut. Från att packa ihop allt, till att ordna flyttstädningen åt er!

Att byta bostad känns ofta spännande, tills man står mitt i det och önskar att man hade tagit hjälp av en flyttfirma istället, känner du igen dig? Med oss som flyttfirma slipper du allt krångel och kan du känna dig trygg med att flytten sker på ett säkert och smidigt sätt. Våra utbildade packmästare kan hjälpa dig att packa ner hela bohaget eller endast de mest svårpackade ägodelarna, det är helt upp till dig vad du behöver hjälp med.

Hos oss finns kompetensen, viljan och det rätta folket. För oss finns inga flyttar som är för stora eller små. Vi hanterar bohagsflyttar och företagsflyttar med samma professionella engagemang. För att kunna garantera en snabb, smidig och säker flytt i Surahammar har vi utbildade packmästare som tar väl hand dina ägodelar. Vi har självklart all nödvändig utrustning som behövs för att flytta tunga saker, som allt från piano till kassaskåp. Vid behov av städtjänster se även städfirma Surahammar.

Det är tungt att flytta

Det kan bli en stor påfrestning på kroppen om man lyfter fel, låt våra rutinerade flyttkarlar på vår flyttfirma i Surahammar sköta de tunga lyften! Vi är vana, vi har rätt personer och rätt utrustning när det kommer till tunghantering. Med tunghantering menas väldigt tunga och otympliga föremål som stora marmorbord, vapenskåp eller ett piano. Oavsett om det gäller hela hemmet eller endast de ömtåligaste och tyngsta ägodelarna har vi helt enkelt allt som behövs för att göra din flytt så trygg som möjligt

Vårt aktiva miljöarbete

När man flyttar blir det ofta en hel del avfall att ta hand om. Vi jobbar aktivt för miljön, därför har vi ett avtal med Vafab Miljö där vi sorterar allt skräp noga. Om du skulle ha mer möbler än utrymme efter en flytt, men inte vill göra dig av med det så erbjuder vi även magasinering

  • Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.
  • All el kommer från vattenkraft och är miljömärkt.
  • Källsortering av allt avfall på arbetsplatsen. Sortering av allt avfall på miljöstation (Vafab Miljö) vid flyttuppdrag.

 

Läs mer om vårt aktiva miljöarbete här

Ska du flytta?

Kontakta oss om du ska flytta, vi erbjuder tjänster för:

Privatflytt & Bohagsflytt Företagsflytt & Kontorsflytt Avveckling & Återvinning Tunghantering

Privatflytt & Bohagsflytt Surahammar

När man byter bostad är det mycket att tänka på. Med oss som flyttfirma i Surahammar slipper du allt krångel och flytten sker på ett säkert och smidigt sätt. Vi kan också hjälpa dig med packningen av svårpackade saker eller till och med hela bohaget.

Företagsflytt & Kontorsflytt Surahammar

Flyttjänster för företag

I Surahammar flyttar vi ert kontor med möbler och datautrustning på ett säkert och strukturerat sätt. Våra professionella packmästare hjälper dig att packa allt du inte kan eller vill packa själv på ett säkert sätt så att allt kommer fram utan problem.

Tunghantering Surahammar

I Surahammar flyttar vi tunga möbler och maskiner som du själv inte klarar av att flytta, såsom pianon, flyglar, kassaskåp, vapenskåp, nyckelskåp, kyldiskar, verkstads­maskiner, m.m.

Avveckling & Återvinning Surahammar

Vi hjälper dig med hanteringen av gods, bråte och avfall vid flytt i Surahammar eller nedläggning av verksamhet.

Var flyttar vi?

Vår flyttfirma erbjuder flyttjänster på ovanstående orter med omnejd. Behöver du flytthjälp på en annan ort? Inga problem, vi flyttar på orter inom inte bara hela Sverige, utan hela Norden!

Som din flyttfirma erbjuder vi även flyttstädning och magasinering.

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021:

Skriv till oss