Magasinering

Vi är ett företag med mångårig erfarenhet av magasinering. Oavsett om du är en privatperson som behöver extra plats eller ett företag som behöver arkivera, så har vi lösningen för dig.
Hos oss kan du lagra nästan vad som helst. Allt från säsongsutrustning, möbler, inventarier, arkiveringsmaterial, delar av ditt bohag osv. När du hyr hos oss kan du lita på att vi ger dig en kvalitativ lösning där vi anpassar oss efter dina behov.

Om du ska magasinera många eller otympliga saker kan du hyra en lastbil med B-körkort hos oss.

Vårt magasin

Vårt magasin är tempererat, kameraövervakat, larmat och Securitasbevakat. Vi har även avtal med Anticimex för att hålla skadedjur och annat som kan hota det magasinerade godset borta.

Våra förvaringsboxar rymmer 8,5 m3 bohag (mått 220 cm x 200 cm  x 200 cm). Mindre bohag/kartonger kan även förvaras i pallställ på en europapall/Sj-pall (mått 80cm x 120 cm).

Hos oss kan du lagra nästan vad som helst. Allt från säsongsutrustning, möbler, inventarier, arkiveringsmaterial, delar av ditt bohag osv. När du hyr hos oss kan du lita på att vi ger dig en kvalitativ lösning där vi anpassar oss efter dina behov. Oavsett om du är en privatperson som behöver extra plats eller ett företag som behöver arkivera, så har vi lösningen för dig.

Vi har ingen bestämd tid för magasineringen, utan du väljer själv efter dina behov hur länge du vill nyttja vårt magasin.

När passar korttidsmagasinering?

För de tillfällen du bara behöver magasinet en kortare period, som t ex vid större renoveringar eller om du är i ett sådant läge att du måste flytta ut sakerna innan du kan flytta in.

När passar långtidsmagasinering?

T ex om du kommer befinna dig på annan ort eller utomlands en längre tid kan vi magasinera hela ditt bohag så länge du önskar. Eller om du behöver få plats i hemmet för något annat men inte vill göra dig av med möblerna du redan har.

Om bostaden efter ett dödsbo måste tömmas fort kan det vara bra att magasinera bohaget så att det kan gås igenom i lugn och ro.

Ett företag kan magasinera sådant som man inte använder så ofta men vill ha kvar, t ex gamla arkiv eller extra kontorsmöbler.

Magasinerings­avtal

Läs mer om vad som gäller när du ska förvara dina saker i vårt magasin.

Var finns magasinen?

Vårt magasin är beläget i Sala, men vi välkomnar självklart kunder från hela Mälardalen!

Om ni vill ha flytthjälp till eller från vårt magasin så ordnar vi givetvis detta.

Behöver du extra lagringsplats?

Kontakta oss för information om tillgänglighet eller om du vill rådgöra med oss om hur stort utrymme du behöver.

Offertförfrågan