byggstädning

Komplett service inom byggstädning

Vi på Heby Städ & Flytt AB kan hålla i alla delar av städningen vid såväl ombyggnationer som nybyggnationer, från start till slut. Exempelvis kan vi hjälpa er med städning av byggbodar och grovstädning under byggets gång samt byggstädning vid byggets slut. Vi sköter logistiken av nedmontering, magasinering och montering av befintlig inredning, inbärning av material, köksinredning eller dörrar m.m.

Städning är en del av arbetsflödet på ett bygge. Våra städuppdrag börjar med genomgång med vårt skyddsombud, så att vi kommer överens om vad som gäller på just er arbetsplats.

 • Vår personal har erfarenhet av arbete på byggarbetsplats och har ID kortet ID06.
 • All vår personal har den skyddsutrustning som krävs, såsom skyddsskor, varselväst och skyddshjälm.
 • Ska det putsas fönster och rengöras på hög höjd så har vi personal med giltiga tillstånd för skylift och saxlift.
 • Vi uppfyller kravet som underleverantör genom att vi har tecknat hängavtal med Byggnads och är medlemmar i Almega.


Utöver den slutliga byggstädningen utför vi löpande städning av personalbodar, vi grovstädar på byggen, källsorterar och slänger på rätt plats.

Att lyssna på kunden och följa anvisningar för att byggstädningen ska bli en naturlig del av arbetsflödet på byggarbetsplatsen är fundamentalt. Under många år har vi utfört större byggstädningar åt flera av de större byggföretagen i Mälardalen.

Alla trivs på en ren byggarbetsplats!

 • Vi tömmer lokaler som ska byggas om och källsorterar gammal inredning.
 • När det finns miljöfarligt avfall så hanteras det på rätt sätt.
 • Vår flyttavdelning tömmer snabbt och effektivt innan byggstart!
 • Flyttpersonalen bär in köksinredningar, dörrar och fönster.
 • Vi utför manuell materialhantering.
 • Avfall sorteras direkt i containrar, eller så lastar vi och tar med det till återbruket.
 • Med Vafab har vi ett eget avtal gällande inlämning av kunds avfall.

När stora volymer inredning ska lagras tillfälligt på arbetsplatsen sköter vi hela logistiken tillsammans med slutkund om så önskas. Vi demonterar och monterar i samråd med kund eller slutkund för bästa resultat.

Vid vattenskador är det ofta viktigt att vara snabbt på plats. Vi har under många år kunnat hjälpa till med logistiken när något har hänt och ett hem behöver tömmas för renovering.

Vår personal följer tillverkarens instruktioner för behandling av nya golv och rengöring och skyddsbehandling av befintliga golv. Golvet blir fräscht, lättare att städa och får längre hållbarhet.

Partners:

ID06 & avtal med facklig organisation

Vi har ID06 vilket innebär att vi har giltiga behörighetskort för vår personal som befinner sig på byggarbetsplatsen. Vi har även tecknat ett hängavtal med Byggnads (Svenska Byggnadsarbetareförbundet) vilket är ett krav från alla byggföretag för att kunna ta in underleverantörer på byggarbetsplatser.

Behöver du städhjälp?

Vi utför städtjänster vid enskilda eller återkommande tillfällen för båda privatpersoner och företag. Hur, vad och när vi kommer och städar bestämmer vi tillsammans med dig för att du ska få bästa möjliga service på det sätt som passar dig bäst.

Var städar vi?

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Heby städ

Var städar vi?

Avesta

Enköping

Fagersta

Hallstahammar

Harbo

Heby

Hedemora

Morgongåva

Norberg

Sala

Skultuna

Surahammar

Tärnsjö

Vittinge

Västerås

Östervåla

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Skriv till oss

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021: