Städfirma hallstahammar

städtjänster för hemmet, företaget och flytten

Städfirma Hallstahammar

Letar du efter städfirma i Hallstahammar? Vi utför städtjänster vid enskilda eller återkommande tillfällen för både privatpersoner och företag. Hur, vad och när vi kommer och städar bestämmer vi tillsammans med våra kunder för att de ska få bästa möjliga service på det sätt som passar dem bäst. Oavsett vilken städtjänst det gäller, t ex veckostädning, fönsterputs eller byggstädning, så har vi en kvalitetsgaranti. Vad du än behöver hjälp med finns vi här för dig! Våra tjänster innefattar hemstädning, flyttstädning, företags – & kontorsstädning, fönsterputsning och byggstädning. Vid behov av flyttjänster se även flyttfirma Hallstahammar.

Hemstädning och företagsstädning helt anpassat efter behov

Med vår städfirma i Hallstahammar kan du själv välja mellan en mer regelbunden städning eller om du vill att vi kommer mer sällan, det är helt utifrån vad som passar dig bäst. 

Vi rekommenderar att börja med en startstädning för att efter det fortsätta med en regelbunden städning där du erbjuds ett städschema där oftast samma person utför städningen, allt för att det ska bli så bekvämt som möjligt för dig. RUT-avdraget dras direkt på fakturan.

Trött på att putsa fönster?

Det spelar ingen roll vilken tid det är på året så länge temperaturen inte är lägre än -10 grader, vi utför fönsterputs i alla väder. Det enda du behöver tänka på är att flytta på eventuella möbler och föremål på fönsterbrädan så löser vi resten.

Behöver du städhjälp?

Kontakta oss om du behöver hjälp med städningen, vi erbjuder tjänster för:

Hemstädning Flyttstädning Företagsstädning & Kontorsstädning Fönsterputsning Byggstädning

Hemstädning Hallstahammar

Att få livets alla pusselbitar att falla på plats är inte alltid helt lätt, ofta är det något som inte hinns med. Vore det inte skönt att slippa känna så?

Veckostädningar, storstädningen, visningsstädning, sanering… Vi på Heby Städ hjälper dig med vardagssysslorna som står i vägen för din avkoppling, vad gäller hemstädningen i Hallstahammar i alla fall!

Kontakta oss idag så hittar vi en lösning som passar just dig!

Flyttstädning Hallstahammar

Inför flyttstädningen

Allt du behöver göra är att se till att bostaden är tom och att vi har tillträde till den. Vi tillhandahåller material och utrustning för flyttstädningen i Hallstahammar.

Garanti

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar efter städningstillfället.

Företagsstädning & kontorsstädning Hallstahammar

Ni ska göra det ni är bäst på. En ren, fräsch miljö stimulerar arbetsglädje och ökar er effektivitet. Som städfirma Hallstahammar med över 30 års branscherfarenhet vet vi vad vi gör, ni kan vara lugna och säkra på att städningen blir utförd snabbt och utan problem.

Fönsterputs Hallstahammar

Blir du trött bara av tanken på allt jobb med att putsa fönster? Om du anlitar oss för fönsterputsning i Hallstahammar slipper du allt krångel och behöver bara plocka undan så att vi kommer åt fönstren.

Byggstädning Hallstahammar

Vi kan hålla i alla delar av byggstädningen i Hallstahammar från start till slut vid såväl ombyggnationer som nybyggnationer.

ID 06 för identifiering

Vi har ID06 vilket innebär att vi har giltiga behörighetskort för våra städare som befinner sig på byggarbetsplatsen.

Var städar vi?

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Heby städ

Var städar vi?

Avesta

Enköping

Fagersta

Hallstahammar

Harbo

Heby

Hedemora

Morgongåva

Norberg

Sala

Skultuna

Surahammar

Tärnsjö

Vittinge

Västerås

Östervåla

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

FAQ

RUT-avdraget innebär att du kan få 50% avdrag på arbetskostnaden för städningen. Avdraget görs direkt på fakturan och du behöver inte göra något, utan vi ordnar allt.

Länk till Skatteverkets sida om RUT-avdrag.

Grundkravet för att få rutavdrag är att arbetet utförs i bostaden.

Rutavdrag ges för

 • Dammsugning, dammtorkning, diskning och fönsterputsning
 • Städning av skåp, lådor, kyl och frys samt altaner
 • Byte av glödlampor och säkringar
 • Flyttstädning och inflyttningsstädning samt nödvändig flytt av möbler för att städ- och rengöringsarbete ska kunna utföras.
 • Enklare rengöring av spisfläkt.
 • Städning i en stuga eller fritidsbostad som hyrs under kortare eller längre tid.

Inget avdrag ges för

 • Grovstädning med mer avancerad utrustning, till exempel högtryckstvättar eller skur- och golvboningsmaskiner, eller för hyra av sådan utrustning
 • Poolrengöring
 • Städning av gemensamhetsutrymmen i flerfamiljshus, till exempel ett trapphus eller en gemensam tvättstuga
 • Ommöblering och omstrukturering av hemmiljön, så kallad homestyling.

Obs! RUT-avdrag kan ej användas vid uppdrag gällande dödsbo.

Alla kunder har olika städbehov, så därför kommer vi tillsammans med kunden överens om vad som ska ingå i städningen.

 • Kortbetalning på vårt kontor
 • Swishbetalning på 123 346 9616
 • Faktura

Hemstädning och fönsterputs kostar 210 kr/timme efter RUT-avdraget.

Uthyrning av professionell maskin för matt- och klädseltvätt kostar 400 kr/dygn.

Kontakta oss för offert på flyttstädning, företagsstädning och kontorsstädning.

 

Kontakta oss inom två dagar så löser vi det, t ex med omstädning eller någon form av kompensation.

Ja, vid flyttstädning vi tar med oss allt vi behöver inklusive dammsugare, belysning och stegar. Gällande hemstädning behöver kunden bara tillhandahålla dammsugare, resten har vi med oss.

Kontakta oss gärna så berättar vi hur vi går tillväga.

Vi har en försäkring för vår personal som täcker eventuella skador som orsakas under städningen. Kontakta oss omgående om du upptäcker att något skadats.

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021:

Skriv till oss