Städfirma Hedemora

städtjänster för hemmet, företaget och flytten

Städfirma Hedemora

Få mer tid till annat genom att överlåta städningen till vår städfirma i Hedemora! Tänk dig känslan att få komma hem till ett helt nystädat hem! Vi kan ordna både veckoscheman anpassat efter vad du behöver hjälp med och engångs städningar, detta gäller både privat och företag. Tillsammans gör vi ett schema baserat på era önskemål, allt från vilken tjänst ni vill anlita oss för samt när ni önskar att vi kommer. Vi strävar efter att samma person ska utföra städningen hos er, så det blir så bekvämt som möjligt. Samtliga städtjänster har även kvalitetsgaranti. 

Våra tjänster inkluderar: Hemstädning, flyttstädning, företags – & kontorsstädning, fönsterputsning och byggstädning. Vid behov av flyttjänster se även flyttfirma Hedemora.

Hemstädning för en stressfri vardag

Vi vet att det kan vara svårt att få ihop livspusslet, tänk då att få komma hem till ett skinande rent hem och istället få mer tid med familjen! RUT-avdraget dras direkt på fakturan. Det är upp till er hur ofta ni vill att vi kommer men vi rekommenderar att börja med att anlita oss för en storstädning för att få ett bra utgångsläge, sedan går vi vidare med ett anpassat veckoschema för en lättare städ förslagsvis varje vecka.

Kontorsstädning för en mer produktiv dag

Koncentrationen är inte riktigt på topp när omgivningen är stökig. Därför är en städad och organiserad arbetsplats väldigt viktigt. Lämna kontorsstädningen till oss! Vi kommer tillsammans överens om hur ofta ni vill att vi kommer och vad ni behöver ha hjälp med.

Kvalitetsgaranti

Oavsett vilken städtjänst det gäller, till exempel veckostädning, fönsterputs eller byggstädning, så har vi kvalitetsgaranti.
Vi hoppas och tror att ni blir nöjda med städningen, men vi vill att ni ska veta att vi tar ansvar om det är något ni inte är nöjda med. Reklamationen måste dock göras senast 48h efter städtillfället.

Behöver du städhjälp?

Kontakta oss om du behöver hjälp med städningen, vi erbjuder tjänster för:

Hemstädning Flyttstädning Företagsstädning & Kontorsstädning Fönsterputsning Byggstädning

Hemstädning Hedemora

Att få livets alla pusselbitar att falla på plats är inte alltid helt lätt, ofta är det något som inte hinns med. Vore det inte skönt att slippa känna så?

Veckostädningar, storstädningen, visningsstädning, sanering… Vi på Heby Städ hjälper dig med vardagssysslorna som står i vägen för din avkoppling, vad gäller hemstädningen i Hedemora i alla fall!

Kontakta oss idag så hittar vi en lösning som passar just dig!

Flyttstädning Hedemora

Inför flyttstädningen

Allt du behöver göra är att se till att bostaden är tom och att vi har tillträde till den. Vi tillhandahåller material och utrustning för flyttstädningen i Hedemora.

Garanti

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar efter städningstillfället.

Företagsstädning & kontorsstädning Hedemora

Ni ska göra det ni är bäst på. En ren, fräsch miljö stimulerar arbetsglädje och ökar er effektivitet. Som städfirma Hedemora med över 30 års branscherfarenhet vet vi vad vi gör, ni kan vara lugna och säkra på att städningen blir utförd snabbt och utan problem.

Fönsterputs Hedemora

Blir du trött bara av tanken på allt jobb med att putsa fönster? Om du anlitar oss för fönsterputsning i Hedemora slipper du allt krångel och behöver bara plocka undan så att vi kommer åt fönstren.

Byggstädning Hedemora

Vi kan hålla i alla delar av byggstädningen i Hedemora från start till slut vid såväl ombyggnationer som nybyggnationer.

ID 06 för identifiering

Vi har ID06 vilket innebär att vi har giltiga behörighetskort för våra städare som befinner sig på byggarbetsplatsen.

Var städar vi?

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Heby städ

Var städar vi?

Avesta

Enköping

Fagersta

Hallstahammar

Harbo

Heby

Hedemora

Morgongåva

Norberg

Sala

Skultuna

Surahammar

Tärnsjö

Vittinge

Västerås

Östervåla

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

FAQ

RUT-avdraget innebär att du kan få 50% avdrag på arbetskostnaden för städningen. Avdraget görs direkt på fakturan och du behöver inte göra något, utan vi ordnar allt.

Länk till Skatteverkets sida om RUT-avdrag.

Grundkravet för att få rutavdrag är att arbetet utförs i bostaden.

Rutavdrag ges för

 • Dammsugning, dammtorkning, diskning och fönsterputsning
 • Städning av skåp, lådor, kyl och frys samt altaner
 • Byte av glödlampor och säkringar
 • Flyttstädning och inflyttningsstädning samt nödvändig flytt av möbler för att städ- och rengöringsarbete ska kunna utföras.
 • Enklare rengöring av spisfläkt.
 • Städning i en stuga eller fritidsbostad som hyrs under kortare eller längre tid.

Inget avdrag ges för

 • Grovstädning med mer avancerad utrustning, till exempel högtryckstvättar eller skur- och golvboningsmaskiner, eller för hyra av sådan utrustning
 • Poolrengöring
 • Städning av gemensamhetsutrymmen i flerfamiljshus, till exempel ett trapphus eller en gemensam tvättstuga
 • Ommöblering och omstrukturering av hemmiljön, så kallad homestyling.

Obs! RUT-avdrag kan ej användas vid uppdrag gällande dödsbo.

Alla kunder har olika städbehov, så därför kommer vi tillsammans med kunden överens om vad som ska ingå i städningen.

 • Faktura (Vid fakturabetalning görs sedvanlig kreditprövning varvid kreditupplysning inhämtas från UC)
 • Förskottsbetalning
 • Swishbetalning på 123 346 9616
 • Kortbetalning på vårt kontor

Kontakta oss för prisuppgifter / offerter.

 

Kontakta oss inom två dagar så löser vi det, t ex med omstädning eller någon form av kompensation.

Ja, vid flyttstädning vi tar med oss allt vi behöver inklusive dammsugare, belysning och stegar. Gällande hemstädning behöver kunden bara tillhandahålla dammsugare, resten har vi med oss.

Kontakta oss gärna så berättar vi hur vi går tillväga.

Vi har en försäkring för vår personal som täcker eventuella skador som orsakas under städningen. Kontakta oss omgående om du upptäcker att något skadats.

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021:

Skriv till oss