Fönsterputsning

Blir du trött bara av tanken på allt jobb med att putsa fönster? Om du anlitar oss slipper du allt krångel och behöver bara plocka undan så att vi kommer åt fönstren. Våra professionella fönsterputsare har med sig all utrustning och ser snabbt till att dina fönster blir skinande rena utan ränder och stänk.

Vi kan utföra och ta hand om allt det praktiska när fönster och glasytor på hög höjd behöver rengöras och putsas. Vi kan samordna uppdraget med andra eventuella leverantörer verksamma på platsen. Våra fönsterputsare har många års erfarenhet av liknande uppdrag, både inomhus och utomhus.

Vi ordnar:

  • Tillstånd för uppställning av skylift på gata eller parkering hos kommun/stad och polisen
  • Samordning av kontakt med alla parter inblandade
  • Lämplig rullställning, skylift eller saxlift för uppdraget
  • Dokumenterad riskanalys av arbetsplatsen
  • Egen rutinerad personal med alla tillstånd och besiktigad personlig säkerhetsutrustning
fönstertvätt-inomhus
fönstertvätt-katt
fönstertvätt-inglasad-balkong
Heby-städ

Behöver du städhjälp?

Vi utför städtjänster vid enskilda eller återkommande tillfällen för båda privatpersoner och företag. Hur, vad och när vi kommer och städar bestämmer vi tillsammans med dig för att du ska få bästa möjliga service på det sätt som passar dig bäst.

Heby städ

Var städar vi?

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Heby städ

Var städar vi?

Avesta

Enköping

Fagersta

Hallstahammar

Harbo

Heby

Hedemora

Morgongåva

Norberg

Sala

Skultuna

Surahammar

Tärnsjö

Vittinge

Västerås

Östervåla

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.