Företagsstädning & kontorsstädning

Ni ska göra det ni är bäst på. En ren och fräsch miljö stimulerar arbetsglädje och ökar er effektivitet. Vi jobbar med både regelbunden lokalstädning och slutstädning inför flytt till nya lokaler. Oavsett vad era behov är kan vi skräddarsy våra tjänster efter dem.

Som städfirma med över 30 års branscherfarenhet vet vi vad vi gör, ni kan vara lugna och säkra på att städningen blir utförd snabbt och utan problem.

Lokalvård med skräddarsydda lösningar för en ren och trivsam miljö, efter era behov. Vi städar med samma omsorg och noggrannhet som när vi städar ett hem.

Att vara lyhörd och hjälpsam samt att gemensamt hitta lösningar när så behövs är det vi har sett fungerar bäst i kontorsmiljö.

Våra medarbetare tar hand om alla allmänna ytor, toaletter och personalutrymmen. Tidpunkten för städning väljer vi tillsammans med beställaren.

Moderna städmetoder, maskiner och den bästa utrustningen är till stor hjälp för ett bra resultat. I den dagliga städningen använder vi torra eller fuktiga metoder, moppar och dukar av mikromaterial. På hårda golv använder vi mekanisk rengöring med maskiner och vatten som rengör och polerar.

Tänk att få komma tillbaka efter semestern, och arbetsplatsen är storstädad. Rena fönster, blanka golv och dammat även på hög höjd.

Rengöring av stengolv, rengöring och behandling av hårda golv som linoleum, trä eller plast gör skillnad. Vi tar hand om ytorna i dina lokaler, och ser till att den periodiska städningen blir utförd på bästa sätt.

Stora fönsterpartier och högt i tak är sådant som vår specialavdelning gärna tar hand om.

Rent är snyggt!

Fönsterputsning på hög höjd

Vi kan utföra och ta hand om allt det praktiska när fönster och glasytor på hög höjd behöver rengöras och putsas. Vi kan samordna uppdraget med andra eventuella leverantörer verksamma på platsen. Våra fönsterputsare har många års erfarenhet av liknande uppdrag, både inomhus och utomhus.

Vi ordnar:

  • Tillstånd för uppställning av skylift på gata eller parkering hos kommun/stad och polisen
  • Samordning av kontakt med alla parter inblandade
  • Lämplig rullställning, skylift eller saxlift för uppdraget
  • Dokumenterad riskanalys av arbetsplatsen
  • Egen rutinerad personal med alla tillstånd och besiktigad personlig säkerhetsutrustning

Det kan vara rätt både ekonomiskt och miljömässigt att utföra golvvård på en sliten linoleummatta. Vår personal skurar, porfyller och behandlar linoleummattor enligt tillverkarens instruktioner. Vi använder oss av miljömärkta vaxbaserade produkter eller av polish från ledande tillverkare. Resultatet blir en bra och slitstark ytbeläggning.

Vi har under många år utfört tömning och sanering av lägenheter och lokaler för olika bostadsbolag.

Det görs en dokumenterad riskanalys av arbetsplatsen innan påbörjat uppdrag för att skydda vår personal. Vi håller i hela processen med alla olika aktörer på arbetsplatsen.

Kontakter med kvartersvärd, Anticimex, socialtjänst, polis, representant för skyddat boende eller gode män har vi kunnat samordna på ett bra sätt, många gånger under sträng sekretess.

Lägenheten töms, saneras och flyttstädas. Golvvård utförs av det golv som inte ska bytas.

Vi har gällande avtal med Vafab, och transporttillstånd för våra lastbilar.

Behöver du städhjälp?

Vi utför städtjänster vid enskilda eller återkommande tillfällen för båda privatpersoner och företag. Hur, vad och när vi kommer och städar bestämmer vi tillsammans med dig för att du ska få bästa möjliga service på det sätt som passar dig bäst.

Var städar vi?

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Heby städ

Var städar vi?

Avesta

Enköping

Fagersta

Hallstahammar

Harbo

Heby

Hedemora

Morgongåva

Norberg

Sala

Skultuna

Surahammar

Tärnsjö

Vittinge

Västerås

Östervåla

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Skriv till oss

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021: