Fönsterputsning

Är fönsterputsning inte din favoritsyssla? Blir du trött bara av tanken på allt jobb med att putsa fönster? Om du anlitar oss slipper du allt krångel och du kan komma hem till skinande rena fönster utan ränder och stänk. Det enda du behöver göra är att flytta på eventuella möbler framför fönstret och plocka bort föremål på fönsterbrädan så löser våra professionella fönsterputsare resten. Vi tar med egen utrustning och rengöringsmedel för bästa möjliga resultat.

Med regelbunden fönsterputsning får du en trevligare och ljusare inomhusmiljö. Vi kan även utföra hemstädning vid samma tillfälle om det så önskas.

Vi kan utföra och ta hand om allt det praktiska när fönster och glasytor på hög höjd behöver rengöras och putsas. Vi kan samordna uppdraget med andra eventuella leverantörer verksamma på platsen. Våra fönsterputsare har många års erfarenhet av liknande uppdrag, både inomhus och utomhus.

Vi ordnar:

  • Tillstånd för uppställning av skylift på gata eller parkering hos kommun/stad och polisen
  • Samordning av kontakt med alla parter inblandade
  • Lämplig rullställning, skylift eller saxlift för uppdraget
  • Dokumenterad riskanalys av arbetsplatsen
  • Egen rutinerad personal med alla tillstånd och besiktigad personlig säkerhetsutrustning

Absolut! Vi kan putsa dina fönster i alla väder så länge temperaturen är över -10 grader.

fönstertvätt-inomhus
fönstertvätt-inglasad-balkong

Behöver du städhjälp?

Vi utför städtjänster vid enskilda eller återkommande tillfällen för båda privatpersoner och företag. Hur, vad och när vi kommer och städar bestämmer vi tillsammans med dig för att du ska få bästa möjliga service på det sätt som passar dig bäst.

Var städar vi?

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Heby städ

Var städar vi?

Avesta

Enköping

Fagersta

Hallstahammar

Harbo

Heby

Hedemora

Morgongåva

Norberg

Sala

Skultuna

Surahammar

Tärnsjö

Vittinge

Västerås

Östervåla

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Skriv till oss

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021: