Städfirma Enköping

städtjänster för hemmet, företaget och flytten

Städfirma Enköping

Behöver du hjälp av en städfirma i Enköping? Vi erbjuder vi både engångsstädningar och veckoscheman både för privatpersoner och företag, det beror helt på vad ni är i behov av. Hur, vad och när vi kommer bestämmer vi tillsammans för den bästa möjliga servicen, detta gäller alla våra städtjänster som ni kan läsa mer om nedan. Alla våra städtjänster har även kvalitetsgaranti. Våra tjänster är: hemstädning, flyttstädning, företags – & kontorsstädning, fönsterputsning och byggstädning. Vid behov av flyttjänster se även flyttfirma Enköping.

Hemstädning och företagsstädning utifrån dina önskemål

Mer vår städfirma i Enköping kan du själv välja om du vill att vi kommer en gång och gör en storstädning eller om du vill ha ett skräddarsytt schema där vi kommer exempelvis en gång per vecka. RUT-avdraget dras direkt på fakturan så det behöver du inte tänka på.

Vi rekommenderar att börja med en storstädning för att sedan övergå till en mer regelbunden städning där du erbjuds ett skräddarsytt städschema där samma person utför städningen, så det blir så bekvämt som möjligt för dig!

Behöver du hjälp med flyttstädning?

Vi på Heby Städ & Flytt utför flyttstädning i både större samt mindre bostäder. Vi har många års erfarenhet av att arbeta med flyttstädning och vi vet vad som krävs för ett perfekt resultat, varje gång. Anlitar du oss ser vi till att din lägenhet blir som ny, från golv till tak.

Vad behöver man tänka på inför en flyttstädning?

Allt du behöver göra är att se till att bostaden är tömd på möbler och att vi har tillträde till den. Vi använder eget medel och utrustning för städningen. Behöver du även hjälp med att tömma bostaden? Vi erbjuder flyttjänster för både privatpersoner och företag. 

Vi har givetvis garanti!

Vår förhoppning är självklart att flyttstädningen är till belåtenhet och att allt är perfekt. Därför har vi självklart kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar (48h) efter städtillfället.

Behöver du städhjälp?

Kontakta oss om du behöver hjälp med städningen, vi erbjuder tjänster för:

Hemstädning Flyttstädning Företagsstädning & Kontorsstädning Fönsterputsning Byggstädning

Hemstädning Enköping

Att få livets alla pusselbitar att falla på plats är inte alltid helt lätt, ofta är det något som inte hinns med. Vore det inte skönt att slippa känna så?

Veckostädningar, storstädningen, visningsstädning, sanering… Vi på Heby Städ hjälper dig med vardagssysslorna som står i vägen för din avkoppling, vad gäller hemstädningen i Enköping i alla fall!

Kontakta oss idag så hittar vi en lösning som passar just dig!

Flyttstädning Enköping

Inför flyttstädningen

Allt du behöver göra är att se till att bostaden är tom och att vi har tillträde till den. Vi tillhandahåller material och utrustning för flyttstädningen i Enköping.

Garanti

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar efter städningstillfället.

Företagsstädning & kontorsstädning Enköping

Ni ska göra det ni är bäst på. En ren, fräsch miljö stimulerar arbetsglädje och ökar er effektivitet. Som städfirma Enköping med över 30 års branscherfarenhet vet vi vad vi gör, ni kan vara lugna och säkra på att städningen blir utförd snabbt och utan problem.

Fönsterputs Enköping

Blir du trött bara av tanken på allt jobb med att putsa fönster? Om du anlitar oss för fönsterputsning i Enköping slipper du allt krångel och behöver bara plocka undan så att vi kommer åt fönstren.

Byggstädning Enköping

Vi kan hålla i alla delar av byggstädningen i Enköping från start till slut vid såväl ombyggnationer som nybyggnationer.

ID 06 för identifiering

Vi har ID06 vilket innebär att vi har giltiga behörighetskort för våra städare som befinner sig på byggarbetsplatsen.

Var städar vi?

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Heby städ

Var städar vi?

Avesta

Enköping

Fagersta

Hallstahammar

Harbo

Heby

Hedemora

Morgongåva

Norberg

Sala

Skultuna

Surahammar

Tärnsjö

Vittinge

Västerås

Östervåla

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

FAQ

RUT-avdraget innebär att du kan få 50% avdrag på arbetskostnaden för städningen. Avdraget görs direkt på fakturan och du behöver inte göra något, utan vi ordnar allt.

Länk till Skatteverkets sida om RUT-avdrag.

Grundkravet för att få rutavdrag är att arbetet utförs i bostaden.

Rutavdrag ges för

 • Dammsugning, dammtorkning, diskning och fönsterputsning
 • Städning av skåp, lådor, kyl och frys samt altaner
 • Byte av glödlampor och säkringar
 • Flyttstädning och inflyttningsstädning samt nödvändig flytt av möbler för att städ- och rengöringsarbete ska kunna utföras.
 • Enklare rengöring av spisfläkt.
 • Städning i en stuga eller fritidsbostad som hyrs under kortare eller längre tid.

Inget avdrag ges för

 • Grovstädning med mer avancerad utrustning, till exempel högtryckstvättar eller skur- och golvboningsmaskiner, eller för hyra av sådan utrustning
 • Poolrengöring
 • Städning av gemensamhetsutrymmen i flerfamiljshus, till exempel ett trapphus eller en gemensam tvättstuga
 • Ommöblering och omstrukturering av hemmiljön, så kallad homestyling.

Obs! RUT-avdrag kan ej användas vid uppdrag gällande dödsbo.

Alla kunder har olika städbehov, så därför kommer vi tillsammans med kunden överens om vad som ska ingå i städningen.

 • Kortbetalning på vårt kontor
 • Swishbetalning på 123 346 9616
 • Faktura

Hemstädning och fönsterputs kostar 210 kr/timme efter RUT-avdraget.

Uthyrning av professionell maskin för matt- och klädseltvätt kostar 400 kr/dygn.

Kontakta oss för offert på flyttstädning, företagsstädning och kontorsstädning.

 

Kontakta oss inom två dagar så löser vi det, t ex med omstädning eller någon form av kompensation.

Ja, vid flyttstädning vi tar med oss allt vi behöver inklusive dammsugare, belysning och stegar. Gällande hemstädning behöver kunden bara tillhandahålla dammsugare, resten har vi med oss.

Kontakta oss gärna så berättar vi hur vi går tillväga.

Vi har en försäkring för vår personal som täcker eventuella skador som orsakas under städningen. Kontakta oss omgående om du upptäcker att något skadats.

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021:

Skriv till oss