Flyttfirma enköping

kompletta flyttjänster inkl. magasinering

Teknikhjälp i hemmet

Flyttfirma Enköping

Lämna dina flyttbestyr till en flyttfirma i Enköping. Vi har kompetensen, viljan och det rätta folket. Vi hjälper till med både stora och små flyttar där privatflyttar och företagsflyttningar hanteras med samma professionella engagemang, inget jobb är för stort eller för litet. För att kunna garantera en snabb, säker och smidig flytt i Enköping har vi utbildade packmästare som tar hand om dina ägodelar på säkraste sätt. Vi har självklart all nödvändig utrustning som behövs för att flytta tunga saker, som allt från det antika klädskåpet så väl som sängen. Vid behov av städtjänster se även städfirma Enköping. 

Att flytta kan vara en jobbig process, överlåt den till oss!

Känner du att flytta inte är något för dig utan hellre anlitar någon för det? Vår städfirma i Enköping finns här för dig och hjälper dig att hitta den bästa lösningen. Vi strävar alltid mot att hålla en så hög kvalité som möjligt samt har allt som behövs för att göra din flytt så säker som möjligt oavsett om det gäller hela hemmet eller endast de käraste ägodelarna.

Ska ditt företag byta lokaler?

Vi hjälper er med flytten! Vår flyttfirma i Enköping ser till att ömtåliga saker som exempelvis datorskärmar och datorer kommer fram till nya lokalen ordentligt. Det är viktigt för oss att ni ska känna er trygga. Våra packmästare arbetar strukturerat och metodiskt att inte störa verksamheten för mycket då vi förstår vikten av en så sömlös flytt som möjligt. 

  • Fäst etiketterna på gaveln på kartongen.
  • Använd en tjockare penna så bokstäverna/siffrorna syns tydligt.
  • Ställ kartongerna 3 på höjden, ej högre.
  • Lämna gärna några centimeter utrymme mellan kartongstaplarna för lättare hantering.

 

Se fullständig lista här:

Ska du flytta?

Kontakta oss om du ska flytta, vi erbjuder tjänster för:

Privatflytt & Bohagsflytt Företagsflytt & Kontorsflytt Avveckling & Återvinning Tunghantering

Privatflytt & Bohagsflytt Enköping

När man byter bostad är det mycket att tänka på. Med oss som flyttfirma i Enköping slipper du allt krångel och flytten sker på ett säkert och smidigt sätt. Vi kan också hjälpa dig med packningen av svårpackade saker eller till och med hela bohaget.

Företagsflytt & Kontorsflytt Enköping

Flyttjänster för företag

I Enköping flyttar vi ert kontor med möbler och datautrustning på ett säkert och strukturerat sätt. Våra professionella packmästare hjälper dig att packa allt du inte kan eller vill packa själv på ett säkert sätt så att allt kommer fram utan problem.

Tunghantering Enköping

I Enköping flyttar vi tunga möbler och maskiner som du själv inte klarar av att flytta, såsom pianon, flyglar, kassaskåp, vapenskåp, nyckelskåp, kyldiskar, verkstads­maskiner, m.m.

Avveckling & Återvinning Enköping

Vi hjälper dig med hanteringen av gods, bråte och avfall vid flytt i Enköping eller nedläggning av verksamhet.

Var flyttar vi?

Vår flyttfirma erbjuder flyttjänster på ovanstående orter med omnejd. Behöver du flytthjälp på en annan ort? Inga problem, vi flyttar på orter inom inte bara hela Sverige, utan hela Norden!

Som din flyttfirma erbjuder vi även flyttstädning och magasinering.

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021:

Skriv till oss