Flyttfirma Hedemora

kompletta flyttjänster inkl. magasinering

Teknikhjälp i hemmet

Flyttfirma Hedemora

Lämna dina flyttbestyr till en flyttfirma i Hedemora. Att flytta kan kännas roligt och spännande.. fram tills man står mitt i det med allt vad det innebär, känner du igen dig? Spar på din rygg och tålamod och låt vår rutinerade flyttfirma i Hedemora hjälpa dig! Oavsett om du behöver hjälp med hela bohaget eller kanske bara de tyngsta eller käraste ägodelarna så hjälper vi dig, det gäller både både privatflyttar och företagsflyttar.


Våra packmästare hanterar alla flyttar med samma engagemang, inget jobb är för stort eller för litet. Hos oss finns kompetensen, viljan och det rätta folket. För oss finns inga flyttar som är för stora eller små. Vi hanterar bohagsflyttningar och företagsflyttningar med samma professionella engagemang. För att kunna garantera en snabb, smidig och säker flytt i Hedemora har vi utbildade packmästare som tar väl hand dina ägodelar. Vi har självklart all nödvändig utrustning som behövs för att flytta tunga saker, som allt från piano till kassaskåp.

Vid behov av städtjänster se även städfirma Hedemora. 

Vi är rutinerade när det kommer till tunghantering

Att lyfta tunga föremål kräver en bra ergonomi och rätt utrustning, ett felsteg och det kan bli en enorm påfrestning för kroppen. Överlåt flytten till våra rutinerade personal på vår flyttfirma i Hedemora.

Vi är experter på varsam tunghantering då vi har rätt personer och utrustning för det, med varsam tunghantering menas väldigt tunga och otympliga saker som piano, klädskåp och vapenskåp som kanske kräver att vi behöver förstärka golvet för att rulla ut ett föremål eller kanske till och med lyfta ut det genom fönstret med hjälp av lyftkran.

Beroende på om man flyttar till mindre eller större kan det ibland vara så att man helt enkelt inte har plats för alla möbler längre, då är ett alternativ att magasinera.
Vi erbjuder magasinering i våra lokaler som är låsta och kameraövervakade i samband med din flytt ifall du skulle ha mer möbler än utrymme.

Samtliga företag är skyldiga att spara vissa dokument och bokföringshandlingar. Bokföringslagen i Sverige säger att du måste arkivera bokföringen i minst sju år.
Magasinera det hos oss behåll bara de dokument och handlingar som du behöver ha kvar på kontoret.

Ska du flytta?

Kontakta oss om du ska flytta, vi erbjuder tjänster för:

Privatflytt & Bohagsflytt Företagsflytt & Kontorsflytt Avveckling & Återvinning Tunghantering

Privatflytt & Bohagsflytt Hedemora

När man byter bostad är det mycket att tänka på. Med oss som flyttfirma i Hedemora slipper du allt krångel och flytten sker på ett säkert och smidigt sätt. Vi kan också hjälpa dig med packningen av svårpackade saker eller till och med hela bohaget.

Företagsflytt & Kontorsflytt Hedemora

Flyttjänster för företag

I Hedemora flyttar vi ert kontor med möbler och datautrustning på ett säkert och strukturerat sätt. Våra professionella packmästare hjälper dig att packa allt du inte kan eller vill packa själv på ett säkert sätt så att allt kommer fram utan problem.

Tunghantering Hedemora

I Hedemora flyttar vi tunga möbler och maskiner som du själv inte klarar av att flytta, såsom pianon, flyglar, kassaskåp, vapenskåp, nyckelskåp, kyldiskar, verkstads­maskiner, m.m.

Avveckling & Återvinning Hedemora

Vi hjälper dig med hanteringen av gods, bråte och avfall vid flytt i Hedemora  eller nedläggning av verksamhet.

Var flyttar vi?

Vår flyttfirma erbjuder flyttjänster på ovanstående orter med omnejd. Behöver du flytthjälp på en annan ort? Inga problem, vi flyttar på orter inom inte bara hela Sverige, utan hela Norden!

Som din flyttfirma erbjuder vi även flyttstädning och magasinering.

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021:

Skriv till oss