Flyttjänster

Flyttfirma med kompletta flyttjänster inkl. magasinering

Teknikhjälp i hemmet

Ska du flytta?

Kontakta oss om du ska flytta, vi erbjuder tjänster för:

Privatflytt & Bohagsflytt Företagsflytt & Kontorsflytt Avveckling & Återvinning Tunghantering

Vi erbjuder full service!

Heby Städ & Flytt AB kommer göra allt för att din flytt ska bli så smidig som möjligt. Vi planerar alla arbetsskeden i samråd med dig och tar hand om ”rubbet” – allt från att fylla flyttkartonger till placering och montering av dina möbler samt flyttstädningen av ert hem/lokaler. Våra utbildade packmästare tar väl hand om dina ägodelar.

Heby Städ & Flytt är medlem i:

Teknikhjälp i hemmet rut-avdrag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean scelerisque euismod sagittis. Sed non quam sit amet mauris rutrum vehicula eu vel ligula. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean scelerisque euismod sagittis. Sed non quam sit amet mauris rutrum vehicula eu vel ligula.

Var flyttar vi?

Vår flyttfirma erbjuder flyttjänster på ovanstående orter med omnejd. Behöver du flytthjälp på en annan ort? Inga problem, vi flyttar på orter inom inte bara hela Sverige, utan hela Norden!

Som din flyttfirma erbjuder vi även flyttstädning och magasinering.

FAQ

RUT-avdraget innebär att du kan få 50% avdrag på arbetskostnaden för flytten. Avdraget görs direkt på fakturan och du behöver inte göra något, utan vi ordnar allt.

Skatteverkets sida om RUT-avdrag

  • Du kan välja att betala i förskott eller efter utfört arbete
  • Med kortbetalning på vårt kontor
  • Swishbetalning på 123 346 9616
  • Faktura (Vid fakturabetalning görs sedvanlig kreditprövning varvid kreditupplysning inhämtas)

En fungerande tumregel är en flyttkartong per kvadratmeter. För en bostad på 70 kvadratmeter rekommenderar vi alltså ca 60–80 flyttlådor. Utöver dem kan du beställa kartonger för hängande kläder och kristallkronor separat. Du får etiketter av oss och det går bra att skriva på kartongernas kortsida.

Du får behålla flyttlådorna exakt så länge det behövs. Du kan välja att boka in hämtning av kartongerna eller lämna tillbaka kostnadsfritt hos oss i Sala.

Vi filtar alltid in dina möbler, men om du så önskar kan du beställa hem specialanpassat skyddsmaterial för tex soffor och sängar i förväg alternativt besöka vårt kontor och hämta.

Det bästa är om ni tömmer samtliga skåp och lådor, är det en stabil, mindre möbel kan kläder vara kvar.

Mindre växter och blommor packas ned i öppna flyttkartonger med upptejpade lockflikar. Större växter flyttas som de står i krukor. Vi gör vårt yttersta och hanterar dina växter med största omsorg, men tyvärr så kan vi inte garantera att de klarar kyla och värmeväxlingar vilket innebär att vi inte kan ansvara för dem.

Frysvaror kan packas i flyttkartong eller kylväska. Sommartid kan det bli mycket varmt i bilens skåp, så vi rekommenderar att ni transporterar kylvaror själva. Vi ansvarar ej för frysvaror.

Om möjligt transportera värdesaker själva. Om inte möjlighet finns så meddela arbetsledaren om att ni har extra dyrbart gods/värdesaker. Vår arbetsledare fotar föremålen innan de packas ned eller lastas. Har ni något föremål vars värde överstiger 100 000:-  behöver detta meddelas innan flytt. Det kan behövas specialförsäkras.

  • Se till att det är fri passage för våra lastbilar, ha en bomnyckel redo och parkera gärna ert eget fordon framför porten för att reservera plats till oss.
  • Kontrollera att det är fri höjd 4,5 meter på alla adresser som lastbilen ska till. (Finns det ingen höjdangivelse vid broar så är det oftast 4,5 meter eller högre).
  • Flyttar ni till/från en bostad med känsliga golv så bör golven skyddas med halkfri täckpapp. Kontakta oss så hjälper vi er. Vår personal får ej ta av sig sina skyddsskor.
  • Vintertid bör infart/utfart och gång upp till bostad vara snöfri och isfri innan flyttfirman anländer. Tänk på att grus kan repa golven så salta hellre än grusa gångvägen upp till er bostad.
  • Finns det hiss i bostaden så informera gärna grannarna om kommande flytt med ett informationsblad i hissen eller entrén för att undvika irritation på flyttdagen.
Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021:

Skriv till oss