Städfirma Surahammar

städtjänster för hemmet, företaget och flytten

Städfirma Surahammar

Letar du efter städfirma i Surahammar? Överlåt städningen till oss – få mer tid över med familjen. Föreställ dig känslan att få komma hem till ett skinande rent hem! Vi löser både veckoscheman anpassat efter vad du behöver hjälp med men även engångs städningar, detta gäller både företag och privat. Vi tillsammans gör ett schema baserat på era behov och önskemål, allt från vad ni behöver hjälp med samt när ni önskar att vi kommer.


Vårt mål är att samma person ska utföra städningen hos er, så det blir så tryggt och bekvämt som möjligt. Samtliga städtjänster har såklart kvalitetsgaranti. Våra tjänster är bland annat: Hemstädning, flyttstädning, företags – & kontorsstädning, fönsterputsning och byggstädning. Vid behov av flyttjänster se även flyttfirma Surahammar.

En stressfri vardag med hemstädning av vår flyttfirma i Surahammar

Vi vet att livspusslet kan vara svårt att få ihop ibland, tänk då att få släppa en del av stressen och komma hem till ett alldeles nystädat hem och istället få mer tid ihop med familjen! RUT-avdraget dras direkt på fakturan. Det är upp till er hur ofta ni önskar att vi kommer men vi rekommenderar att börja med att anlita oss för en storstäd, på så vis får vi ett bra utgångsläge för att sedan gå vidare med en lättare städ förslagsvis varje vecka.

Överlåt kontorsstädningen till oss

Håller du med om att det är svårt att koncentrera sig när det är stökigt runt omkring? Överlåt städningen till oss så får ni mer tid till att göra det som ni är bra på. Tillsammans kommer vi överens om hur ofta ni vill att vi kommer och vad ni behöver ha hjälp med.

Vi har garanti på samtliga tjänster

Oavsett vilken städtjänst det gäller, till exempel städning med veckoschema, fönsterputsning eller byggstädning, så har vi kvalitetsgaranti.
Vi tror att ni kommer bli nöjda med städningen, men vi vill att ni ska veta att vi tar ansvar om det är något ni inte är nöjda med. Reklamationen måste dock göras senast 48 timmar efter städtillfället.

Behöver du städhjälp?

Kontakta oss om du behöver hjälp med städningen, vi erbjuder tjänster för:

Hemstädning Flyttstädning Företagsstädning & Kontorsstädning Fönsterputsning Byggstädning

Hemstädning Surahammar

Att få livets alla pusselbitar att falla på plats är inte alltid helt lätt, ofta är det något som inte hinns med. Vore det inte skönt att slippa känna så?

Veckostädningar, storstädningen, visningsstädning, sanering… Vi på Heby Städ hjälper dig med vardagssysslorna som står i vägen för din avkoppling, vad gäller hemstädningen i Surahammar i alla fall!

Kontakta oss idag så hittar vi en lösning som passar just dig!

Flyttstädning Surahammar

Inför flyttstädningen

Allt du behöver göra är att se till att bostaden är tom och att vi har tillträde till den. Vi tillhandahåller material och utrustning för flyttstädningen i Surahammar.

Garanti

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar efter städningstillfället.

Företagsstädning & kontorsstädning Surahammar

Ni ska göra det ni är bäst på. En ren, fräsch miljö stimulerar arbetsglädje och ökar er effektivitet. Som städfirma Surahammar med över 30 års branscherfarenhet vet vi vad vi gör, ni kan vara lugna och säkra på att städningen blir utförd snabbt och utan problem.

Fönsterputs Surahammar

Blir du trött bara av tanken på allt jobb med att putsa fönster? Om du anlitar oss för fönsterputsning i Surahammar slipper du allt krångel och behöver bara plocka undan så att vi kommer åt fönstren.

Byggstädning Surahammar

Vi kan hålla i alla delar av byggstädningen i Surahammar från start till slut vid såväl ombyggnationer som nybyggnationer.

ID 06 för identifiering

Vi har ID06 vilket innebär att vi har giltiga behörighetskort för våra städare som befinner sig på byggarbetsplatsen.

Var städar vi?

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Heby städ

Var städar vi?

Avesta

Enköping

Fagersta

Hallstahammar

Harbo

Heby

Hedemora

Morgongåva

Norberg

Sala

Skultuna

Surahammar

Tärnsjö

Vittinge

Västerås

Östervåla

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

FAQ

RUT-avdraget innebär att du kan få 50% avdrag på arbetskostnaden för städningen. Avdraget görs direkt på fakturan och du behöver inte göra något, utan vi ordnar allt.

Länk till Skatteverkets sida om RUT-avdrag.

Grundkravet för att få rutavdrag är att arbetet utförs i bostaden.

Rutavdrag ges för

 • Dammsugning, dammtorkning, diskning och fönsterputsning
 • Städning av skåp, lådor, kyl och frys samt altaner
 • Byte av glödlampor och säkringar
 • Flyttstädning och inflyttningsstädning samt nödvändig flytt av möbler för att städ- och rengöringsarbete ska kunna utföras.
 • Enklare rengöring av spisfläkt.
 • Städning i en stuga eller fritidsbostad som hyrs under kortare eller längre tid.

Inget avdrag ges för

 • Grovstädning med mer avancerad utrustning, till exempel högtryckstvättar eller skur- och golvboningsmaskiner, eller för hyra av sådan utrustning
 • Poolrengöring
 • Städning av gemensamhetsutrymmen i flerfamiljshus, till exempel ett trapphus eller en gemensam tvättstuga
 • Ommöblering och omstrukturering av hemmiljön, så kallad homestyling.

Obs! RUT-avdrag kan ej användas vid uppdrag gällande dödsbo.

Alla kunder har olika städbehov, så därför kommer vi tillsammans med kunden överens om vad som ska ingå i städningen.

 • Faktura (Vid fakturabetalning görs sedvanlig kreditprövning varvid kreditupplysning inhämtas från UC)
 • Förskottsbetalning
 • Swishbetalning på 123 346 9616
 • Kortbetalning på vårt kontor

Kontakta oss för prisuppgifter / offerter.

 

Kontakta oss inom två dagar så löser vi det, t ex med omstädning eller någon form av kompensation.

Ja, vid flyttstädning vi tar med oss allt vi behöver inklusive dammsugare, belysning och stegar. Gällande hemstädning behöver kunden bara tillhandahålla dammsugare, resten har vi med oss.

Kontakta oss gärna så berättar vi hur vi går tillväga.

Vi har en försäkring för vår personal som täcker eventuella skador som orsakas under städningen. Kontakta oss omgående om du upptäcker att något skadats.

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021:

Skriv till oss