Städfirma Fagersta

städtjänster för hemmet, företaget och flytten

Städfirma Fagersta

Slipp städningen, anlita vår städfirma i Fagersta! Tänk att få komma hem till ett skinande rent hem på fredag eftermiddag! Vi erbjuder både veckoscheman anpassat efter ditt behov och engångsstädningar, detta gäller både för privatpersoner och företag. Tillsammans sätter vi upp en plan över hur ni vill ha det, allt från vilken tjänst ni vill anlita oss för samt när ni vill att vi kommer. Vi försöker i största möjliga mån att samma person utför städningen hos er, allt för att det ska bli så bekvämt som möjligt. Samtliga städtjänster har även kvalitetsgaranti. 

Våra tjänster inkluderar: Hemstädning, flyttstädning, företags – & kontorsstädning, fönsterputsning och byggstädning. Vid behov av flyttjänster se även flyttfirma Fagersta.

Hemstädning för en härligare vardag!

Ibland kan det vara svårt att få ihop livspusslet, tänk att få komma hem till ett alldeles nystädat hem och få mer tid med familjen! RUT-avdraget dras direkt på fakturan. Vi rekommenderar att börja med att anlita oss för en storstädning för att sedan gå vidare med ett anpassat veckoschema för en lättare städ förslagsvis varje vecka.

Vi har erbjuder även kontorsstädning

Håller du med oss om att det är svårt att koncentrera sig när det är stökigt runt omkring? En städad och organiserad arbetsplats är A&O för koncentrationen. Överlåt kontorsstädningen till oss så får ni mer tid till det som ni är bra på. Vi kommer tillsammans överens om hur ofta ni vill att vi kommer och vad ni vill ha hjälp med.

Vi har såklart kvalitetsgaranti!

Vi hoppas och tror att ni blir nöjda med städningen och att allt städningen är felfri. Men vi vill ändå att ni ska veta att vi har en kvalitetsgaranti som innebär att vi tar ansvar om det är något ni inte är nöjda med. Reklamationen måste göras senast 48h efter städtillfället.

Behöver du städhjälp?

Kontakta oss om du behöver hjälp med städningen, vi erbjuder tjänster för:

Hemstädning Flyttstädning Företagsstädning & Kontorsstädning Fönsterputsning Byggstädning

Hemstädning Fagersta

Att få livets alla pusselbitar att falla på plats är inte alltid helt lätt, ofta är det något som inte hinns med. Vore det inte skönt att slippa känna så?

Veckostädningar, storstädningen, visningsstädning, sanering… Vi på Heby Städ hjälper dig med vardagssysslorna som står i vägen för din avkoppling, vad gäller hemstädningen i Fagersta i alla fall!

Kontakta oss idag så hittar vi en lösning som passar just dig!

Flyttstädning Fagersta

Inför flyttstädningen

Allt du behöver göra är att se till att bostaden är tom och att vi har tillträde till den. Vi tillhandahåller material och utrustning för flyttstädningen i Fagersta.

Garanti

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar efter städningstillfället.

Företagsstädning & kontorsstädning Fagersta

Ni ska göra det ni är bäst på. En ren, fräsch miljö stimulerar arbetsglädje och ökar er effektivitet. Som städfirma Fagersta med över 30 års branscherfarenhet vet vi vad vi gör, ni kan vara lugna och säkra på att städningen blir utförd snabbt och utan problem.

Fönsterputs Fagersta

Blir du trött bara av tanken på allt jobb med att putsa fönster? Om du anlitar oss för fönsterputsning i Fagersta slipper du allt krångel och behöver bara plocka undan så att vi kommer åt fönstren.

Byggstädning Fagersta

Vi kan hålla i alla delar av byggstädningen i Fagersta från start till slut vid såväl ombyggnationer som nybyggnationer.

ID 06 för identifiering

Vi har ID06 vilket innebär att vi har giltiga behörighetskort för våra städare som befinner sig på byggarbetsplatsen.

Var städar vi?

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

Heby städ

Var städar vi?

Avesta

Enköping

Fagersta

Hallstahammar

Harbo

Heby

Hedemora

Morgongåva

Norberg

Sala

Skultuna

Surahammar

Tärnsjö

Vittinge

Västerås

Östervåla

Vår städfirma erbjuder städtjänster på ovanstående orter med omnejd. Självklart kan vi erbjuda städhjälp även på fler orter i Mälardalen.

FAQ

RUT-avdraget innebär att du kan få 50% avdrag på arbetskostnaden för städningen. Avdraget görs direkt på fakturan och du behöver inte göra något, utan vi ordnar allt.

Länk till Skatteverkets sida om RUT-avdrag.

Grundkravet för att få rutavdrag är att arbetet utförs i bostaden.

Rutavdrag ges för

 • Dammsugning, dammtorkning, diskning och fönsterputsning
 • Städning av skåp, lådor, kyl och frys samt altaner
 • Byte av glödlampor och säkringar
 • Flyttstädning och inflyttningsstädning samt nödvändig flytt av möbler för att städ- och rengöringsarbete ska kunna utföras.
 • Enklare rengöring av spisfläkt.
 • Städning i en stuga eller fritidsbostad som hyrs under kortare eller längre tid.

Inget avdrag ges för

 • Grovstädning med mer avancerad utrustning, till exempel högtryckstvättar eller skur- och golvboningsmaskiner, eller för hyra av sådan utrustning
 • Poolrengöring
 • Städning av gemensamhetsutrymmen i flerfamiljshus, till exempel ett trapphus eller en gemensam tvättstuga
 • Ommöblering och omstrukturering av hemmiljön, så kallad homestyling.

Obs! RUT-avdrag kan ej användas vid uppdrag gällande dödsbo.

Alla kunder har olika städbehov, så därför kommer vi tillsammans med kunden överens om vad som ska ingå i städningen.

 • Kortbetalning på vårt kontor
 • Swishbetalning på 123 346 9616
 • Faktura

Hemstädning och fönsterputs kostar 210 kr/timme efter RUT-avdraget.

Uthyrning av professionell maskin för matt- och klädseltvätt kostar 400 kr/dygn.

Kontakta oss för offert på flyttstädning, företagsstädning och kontorsstädning.

 

Kontakta oss inom två dagar så löser vi det, t ex med omstädning eller någon form av kompensation.

Ja, vid flyttstädning vi tar med oss allt vi behöver inklusive dammsugare, belysning och stegar. Gällande hemstädning behöver kunden bara tillhandahålla dammsugare, resten har vi med oss.

Kontakta oss gärna så berättar vi hur vi går tillväga.

Vi har en försäkring för vår personal som täcker eventuella skador som orsakas under städningen. Kontakta oss omgående om du upptäcker att något skadats.

Heby Städ - Möblering

Utvidgat rutavdrag från och med 1 januari 2021:

Vi använder cookies för att ge anonymiserad spårningsinformation till tredjepartsapplikationer som Google Analytics. Cookies kommer som regel att göra din surfupplevelse bättre.

Skriv till oss